Kulmude kuju määrab su iseloomu

Published by

on

Idamaades on arvamus, et kui inimene muudab ise oma välimust kas värvide või operatsiooniga, siis ta muudab midagi ka oma isiksuses. Kes teab, kas uskuda või mitte, kuid igatahes on olemas teooria, et kulmude kuju järgi saab öelda, millise inimesega on tegemist. Vaata peeglisse, kas sul on loomuliku kujuga kulmud, või oled oma sisemust muuta üritanud ja saad teada, milline sa praegu oled. Või mida sa oma kaasasündinud omadustega tegid. Kahjuks on kulmude järgi inimese liigitamine vanem kui moevool, kus naised endale Angry Bird kulme värvima hakkasid, et neid siit ei leia.

tumblr_mc4dvbbszj1r8x8h2o1_r7_500

Tihtipeale pole kulmud täpselt ühesugused. Vasak kulm näitab siis isiklikku elu ja parem seda, kuidas välismaailmas suhtled.

Kaares kulmud. Oled inimestele orienteeritud. Näed maailma läbi kontaktide teiste inimestega. Sulle sobib, kui maailma selgitatakse läbi kellegi isikliku kogemuse. Sind ei tasu koormata tehniliste detailidega, eelistad teada kuidas asjad praktiliselt toimivad.

Sirged kulmud. Sulle meeldib otsene ja faktidega selgitus, armastad tehnilisi üksikasju. Oled loogiline ja kui fakte pole olemas, siis sa juttu ei usu. Emotsioonid pole olulised. Kui kulmudel on mõlemad otsad korraliku kujuga ja mõlemad otsad ulatuvad silmadest kaugemale, siis on tegemist kangekaelse ja meheliku inimesega, kellele sobib hästi sõjaväelase amet. Neil võib olla rikkaid sugulasi ja nad saavad kõigiga hästi läbi. Nende suhe abikaasaga kestab kõrge eani. Kuid neil esineb elus ka palju konflikte. Naised selliste kulmudega on enesekindlad ja mehelikud. Kui kulmud on ka päris jämedad, siis on naisel oodata kehva abielu. Mehe laiad kulmud annavad ka mehele juurde mehelikkust ja intelligentsust.

Kui sirged kulmud on väline ots kõrgemal, siis oled inimene, kellega ei tasu jamada. Sa tead, mida tahad ja kuidas seda saada. Sa ei sõida just otse üle teiste, aga parem on su teele mitte jääda. Mida kõrgemal ots on, seda tugevamad on su emotsioonid ja kired. Sa jätad kohtumisel teistele alati sügava mulje. Teistele meeldib, et sa tead, mida elult tahad ja leiad kiirema tee eduni.

Kui kulmu väline ots on madalamal kui sisemine, oled abivalmis ja kaastundlik inimene.

Nurgaga kaarduvad kulmud. Sulle on oluline mõistusega olukorda kontrollida. Võid omada häid juhiomadusi. Oskad teisi inspireerida, ega karda võtta vastutust. Sul on alati kodutööd tehtud ja seepärast on sul ka alati õigus. Oled dünaamiline isiksus, analüüsid olukordi kiiresti ja võtad ka kiireid otsuseid vastu. Mõnikord võib see spontaansus ka soovimatute tagajärgedeni viia. Kuid teistel pole sinuga koos kunagi igav.

Kui kulmud on nina poolt laiemad ja otstest kitsamad, siis selline naine on õrn, tark ja hea sugulane. Neil on pehme süda, nad on naiselikud ja andekad, täis naiselikku võlu. Nad on tundlikud ja sentimentaalsed, usaldavad ja siirad sõbrad.

Kui kulmud on pikad ja kaarduvad, väline nurk on kõrgemal kui sisemine, siis inimene armastab uusi elamusi, teisi oma saavutustega üllatada ja otsekohesed. Isegi kui nad noorena on tagasihoidlikud, siis vanemana võivad nad ametialal palju saavutada, saada palju lapsi ja elada kaua.

Kõrgelasetsevad kulmud. Oled väga valiv ja paljut välistav. Enne tegutsema hakkamist vajad palju aega, et kõik läbi mõelda. Sulle meeldib öelda: “vaatame-näeme”. Sa tahad teada, kuidas mingi asi tundub ja mälestused on sul samuti tunnetamisega seotud. Armastad näitemängu ja draamat.

Madalad kulmud. Tegutsed ja mõtled kiirelt. Tahad et asjad oleks tehtud nüüd ja kohe. Segad teiste aeglasele jutule vahele, kuna tead juba ette mida nad öelda kavatsevad. Oled optimist, aga kriitika ei meeldi. Pead arendama kannatlikkust inimestega, kes pole sama andekad. Neid inimesi võib igas olukorras usaldada. Nad oskavad hästi pühenduda ja on võimelised tõsiseks ja pikaks suhteks.

Väga laiad kulmud. Oled vaimselt aktiivne, pea täis mõtteid ja ideesid. Paksud kulmud viitavad suurele intelligentsusele, sa kogu aeg mõtled. Usud oma sisemisse jõusse ja välisesesse atraktiivsusesse. Kui sul on oluline eesmärk silme ees, oled peatamatu. Sind ei huvita nii palju mida teised sinust mõtlevad, tahad ise oma elu täiega elada. Tihtipeale kutsutakse selliseid inimesi vabadeks hingedeks.

Peenikesed kulmud. Suudad korraga tegeleda ainult ühe asjaga ja su põhiline mure on, et mida teised sinust arvavad. Kahtlustad, et nad on väga kriitilised. Soovid end näidata vaid oma parimast küljest. Oled hea kuulaja ja kaastundlik inimene. Jutt kehtib ka nende kohta, kes endale sellised kulmud on ise jämedatest kujundanud.

Kui kulm on sisemisest nurgast peenem kui välisest. Sobid hästi planeerimisega tegelema. Sulle meeldib leida uusi suuri ideesid ja põnevaid plaane. Probleem võib nende täideviimisega tekkida. Kui suudad detailid kellelegi teisele delegeerida, saad ise suurele visioonile keskenduda.

Kui kulmud on kogu aeg sama jämedad. Su mõtted jooksevad sujuvalt ja saad lihtsalt aru täiskontseptsioonist. Pead olema tolerantsem nende vastu, kes ei mõista detaile. Arvad, et kogu maailm on liiga aeglase mõtlemisega.

Kui kulmud meenutavad luuda – väline ots puhmas. Sul on raske uusi asju alustada, kui aga algad, viid ka kindlalt lõpuni. Oled hästi organiseeritud ja metoodiline, paned tähele detaile. Mehed võivad olla vägivaldsed, kui kord kannatuse kaotavad. Naised kujutavad ette erinevaid hirme ja kannatavad nende käes, on kahtlustavad ja nende elu käib pidevalt üles ja alla.

Kokkukasvanud kulmud. Su mõtted on järgnevad ja rahutud. Pead õppima vaimselt puhkama. Kui sul on mure, ei saa sa magada, kuna mõtted ei lõpe. Armastad unistada. Oled loominguline. Vanad kreeklased ja roomlased pidasid sellist kulmukuju kõige ihaldusväärsemaks, kuna see viitas suurele intelligentsusele. Hiinlased arvavad, et nad mõtlevad liiga palju, kalduvad perfektsionismile, idealismile. Kokkukasvanud kulmudega inimesed saavad, mida nad tahavad, kaasaarvatud kuulsus. Sind ei huvita, mida teised sinust arvavad, oled harukordne isiksus. Kui sa oma kokkukasvanud kulmud kaheks erinevaks kitkud, siis kõik see eelnev jutt sinu kohta enam ei kehti.

Sassis kulmukarvad. Su metsikud karvad näitavad, et oled tavatu mõtleja erinevatel aladel. Näed asjade erinevaid külgi ja võid mängida saatana advokaati, et leida peidetud tõde. Su ebatavaline mõtlemine võib ligi meelitada konflikte. Kui konfliktid tüütavaks muutuvad, kammi omi kulme.

Kulmude alguses on püstised karvad. Teil on hea seos oma sisetunde ja loogilise mõtlemise vahel. Tead tulevatest probleemidest juba sekund varem. Parema kulmu karvad näitavad ettenägelikkust äris, vasakul pool suhete teemal.

Kulmukarvad väljaspool kulmu. Oled laia fookusega, uudishimulik ja sind huvitavad paljud erinevad asjad. Iga karv on otsekui erinev vaimne huvi. Su ülesanne on ühele teemale süveneda.

Peaaegu nähtamatud kulmud. Sinu kulmud sind ei reeda. Teised arvavad, et sa oled nagu nemad, aga sa ei ole. Sa sobid igasuguste inimestega ja võid tegutseda edukalt läbirääkijana. Kulmude puudus võib tähendada ka ebakindlust. Sa kahtled endas ja oma võimetes. Peaksid kahtlemise lõpetama ja oma tiivad laiali sirutama.

Väga lühikesed kulmud, lühemad, kui silmade laius. Oled väga detailidele pühendunud. sinu suhtumine ellu, töösse ja armastusse on selline, mida teised sügavalt imetlevad. Sa oled eeskujulik töötaja, kuigi vahetevahel sinu süvenemine pisiasjadesse võib suurema pildi kaotsi lasta. Sulle ei meeldi kuulata, kui teised elu üle kurdavad, sest sa ka aegajalt leiad, et eluraskusstega on raske hakkama saada.

Väga pikad kulmud. Need inimesed armastavad suhtlemist ja saavad hakkama peaaegu igasuguse stressiga. Seepärast suudad sa ka võõraid muresid kuulata. Väga energilised inimesed, kel on palju huvisid. Sulle meeldib omi muresid üksinda lahendada ja väga harva räägid neist teistele.

Kulmudel on väga suur vahe. Võib juhtuda liigse pügamise tulemusel. Igatahes tähendab see, et sulle meeldib üleliia muretseda. Su ärevustase on teiste omast kõrgem. Su armastav loomus on su parim külg ja teistest hoolimine tihtipeale tekitabki liigset muretsemist. Sa meeldid teistele, kuna nad teavad, et sa oled hooliv inimene.

Kulmu sees on katkestus või teist värvi karvad. Tuleb mingi kurb sündmus. Võib näidata kas ühe vanema, venna või õe surma noores eas või käevigastust.

Lisa kommentaar

Create a website or blog at WordPress.com